2024 - Pràctiques Hospitalàries del curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 12 ena Edició. - 12 Places.

 Exclusiu per alumnes matriculats al curs de TC 12ª edició.

 

 

 

Dirigit a:

Tècnics Especialistes en Imatge per a el Diagnòstic.

Lloc:

Plataforma ZOOM de l'ACTEDI

Hospital Universitàri de Bellvitge.

Afegir al calendari

Programa:

Pràctiques Hospitalàries

Oportunitat de realitzar 70 hores de pràctiques a l'Hospital Universitari de Bellvitge, amb equips de darrera generació.
Les pràctiques es duran a terme de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 h, obtenint un total de 70 hores. Certificat acreditat.
12 úniques places.
Aquestes pràctiques no estan incloses al preu de la matrícula.

Acreditacions 
Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) i per la Comissió de Formació Continuada del Sistema de Nacional de Salut (CFC) amb 11,2 crèdits i un Factor de Qualitat de 1,79.

AVÍS

No s'acceptarà cap canvi o anul·lació en les inscripcions o reserves efectuades. Qualsevol canvi o anul·lació, tindrà unes despeses del 25% del preu d'inscripció. Totes les modificacions o cancel·lacions hauran de ser remeses a: cursotcmc.barcelona@gmail.com.
L'organització es reserva el dret a fer canvis, suspendre o posposar l'esdeveniment en el cas de no assolir el mínim necessari.

Per a l'obtenció del certificat d'assistència a les pràctiques és obligatori complir el 80% d'assistència.

En el cas de sol·licitud de factura aquesta serà emesa a nom de l'inscrit o pagador, si la factura sol·licitada ha d'anar a nom d'empresa, aquesta no podrà beneficiar-se del preu de soci, havent d'abonar la diferència.

Inclou:

Assistència a les classes pràctiques.