Tenim uns tècnics meravellosos, però...

Entrevista a la Dra. Díaz Candamio a la SERAMARRS

Resolució CIMER23

En finalitzar un congrés, és comú presentar un resum de les conclusions i troballes principals que es van obtenir durant l'esdeveniment. Aquestes conclusions poden variar depenent de les sessions monogràfiques, de les investigacions i presentacions realitzades.

CIMER23

Congrés Imatge Mèdica i Radioteràpia 2023 (CIMER23)
Seu: Auditori AXA - Barcelona.
Data: 9, 10 i 11 de juny de 2023.

Newsletter EFRS Febrer

Benvolgut membre d'EFRS, ens complau compartir amb vosaltres la primera edició del renovat "Butlletí EFRS".

ACTEDI aconsegueix la resolució per al Grau

Jornada històrica per a la professió i l'Associació Catalana de tècnics en Imatge per al Diagnòstic (ACTEDI) que enguany compleix 20 anys de funcionament i que no para d'acumular èxits gràcies a la Junta Directiva i especialment als afiliats amb el seu suport incondicional.

Intel·ligència Artificial. Revolució a la pràctica, revolució en la formació?

La Dra. Christina Malamateniou ens parla sobre la revolució de la Intel·ligència Artificial a la pràctica diària, així com la importància de formar-nos en aquest àmbit.

"La IA no substituirà els tècnics de radiologia, però si els tècnics de radiologia que estiguin formats a IA substituiran aquells que no ho estiguin." Dra. Christina Malamateniou.

14a Assemblea General Anual de l'EFRS.

El passat divendres 12 de novembre va tenir lloc la 14a Assemblea General Anual de l'EFRS. Com en edicions passades, Espanya va estar representada exclusivament per delegats d'ACTEDI i SEGRA.