Sol·licitud d'admissió i dades personals.

Tipus de Solicitut

1. Sol·licitud d'alta per a Professionals en Imatge per al Diagnòstic.

2. Sol·licitud d'alta per a Estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior en Imatge per al Diagnòstic.

Per poder-te associar a l'ACTEDI és necessari que omplis aquest formulari amb totes les dades i pressionar Validar Registre.

Dades personals

Dades del domicili

Dades laborals

Domiciliació bancària

Sol·licito que, fins a nova ordre, abonin amb càrrec al meu compte / llibreta, els rebuts que al meu nom es presentin per cobrament de l'ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC - ACTEDI

Dades d'accés

No sóc usuari registrat a l'ACTEDI

Ja estic registrat en l'ACTEDI
captcha image

Estic informat i d'acord, en que hi ha una carència de 3 mesos per poder beneficiar-me del preu especial de soci en actes formatius i / o congressos. He llegit i acceptat les condicions per fer-se soci.

Certifico que estic en possesió del títol de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i que totes les dades anteriorment facilitades son reals.

Accepto la política de privacitat i protecció de dades personals i les Condicions per associar-se


ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS ESPECIALISTES EN DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS ESPECIALISTES EN DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE. Marina, 27 - 08005 Barcelona (Barcelona). Email: webmaster@actedi.cat
Per a continuar vostè ha d'acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.