ACTEDI a Europa

ACTEDI a Europa

Estem molt content i ens sentim tremendament orgullosos d'anunciar que l'ACTEDI ha estado acceptada com a membre de ple dret de la EFRS . L'acceptació será ratificada el mes de noviembre a la reunión general anual en Riga tal com marquen els estatuts de la federació.

Aquest pas suposa per a la nostra associació un avanç qualitatiu molt trascendent alhora que ens permet sumar supports a les initiatives de la federació.

 

Quins beneficis obtindrem?

La EFRS es una organización internacional plenaria dedicada al desenvolupament de la professió del tècnic (radiographer). Les seves activitats reducen la participación en múltiples projectes educatius i d'investigació. También la publicación de guías profesionales o relacionades amb els requisits formatius dels radiographers. La federación té participació directa en la revista radiography i en el desenvolupament del programa per radiographers del Congrés Europeu de Radiologia (ECR). A la EFRS hi ha diversos comitès que treballen per detect necessitats i oferir solucions en radiologia, medicina nuclear i radioteràpia.

Formar parte de la EFRS, ens obre les portes a participar en iniciativas internacionaless la qual cosa suposarà un aprenentatge continu per als nostres socis. Dit d'una otra manera, estarem directamente connectats als principals avenços del nostre àmbit i serem partícips d'ells.

L'actual junta directiva de l'ACTEDI segueix treballant en strènyer els llaços de cooperació amb Segra, la inclusió en la EFRS és també fruit d'aquest esforç. Volem expressar també el nostre agraïment a Segra per la seva excel·lent disposició.

Finalment, vam aprofitar també l'ocasió per agrair i reconèixer l'esforç dels socis, és gràcies al suport de tots vosaltres que aquests projectes es converteixen en realitat.

Equipo de Comunicación
ACTEDI

Noticias Relacionadas

Paga els teus cursos en 3 terminis amb PayPal.
Paga els teus cursos en 3 terminis amb PayPal.
Nous i històrics talents pera guiar una entitat líder.
Nous i històrics talents pera guiar una entitat líder.
Dues décades donant servei als professionals de la imatge mèdica
Conveni de col·laboració entre Radiòlegs de Catalunya - L'Acadèmia i l'ACTEDI
Conveni de col·laboració entre Radiòlegs de Catalunya - L'Acadèmia i l'ACTEDI