Formació Continuada Personalitzada (FCP)
01/01/0000

Formació Continuada Personalitzada (FCP)

Seguint amb el compromís de la formació continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, l'ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la formació continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

 

 

2024 - Curs Intel·ligència Artificial a Imatge Mèdica. (3a ed.)
07/09/2024

2024 - Curs Intel·ligència Artificial a Imatge Mèdica. (3a ed.)

L'objectiu principal de l'aquest curs d'Intel·ligència Artificial (IA) a Imatge Mèdica és brindar als professionals coneixements i habilitats necessàries per integrar la IA al camp de les imatges mèdiques.

Així mateix, busca que els nostres professionals desenvolupin un esperit crític en treballar amb aplicacions d'IA en les diferents especialitats del Diagnòstic per Imatge.

2024 - Curs Bàsic de Qualitat als serveis d'Imatge Mèdica. - 3er Curs: Seguretat.
22/10/2024

2024 - Curs Bàsic de Qualitat als serveis d'Imatge Mèdica. - 3er Curs: Seguretat.

Places limitades a 30 alumnes.

Descobreix el camí cap a l'excel·lència als serveis d'imatge mèdica amb el nostre Curs Bàsic de Qualitat als serveis d'Imatge Mèdica. Aquest curs consta de 5 mini cursos.

Gràcies a la increïble col·laboració entre ACTEDISEGRA i SEGECA, us presentem el primer de cinc mini cursos que us portaran a dominar els principis de qualitat i la seva aplicació pràctica en el món de la imatge mèdica.

L'objectiu és proporcionar una base sòlida en principis de qualitat i la seva aplicació pràctica en l'àmbit dels serveis d'imatge mèdica, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia i la seguretat d'aquests serveis.

2024 - Taller Monogràfic d'ecografia avançada del Coll.
22/11/2024

2024 - Taller Monogràfic d'ecografia avançada del Coll.

Davant l'increment a la demanda d'ecografies i la necessitat de donar suport als radiòlegs, des de l'ACTEDI hem creat el primer Curs Monogràfic d'ecografia, pensat per aquells TSID que ja han fet el nostre curs d'Ecografia Clínica o bé, ja tenen experiència prèvia. 

 

2025 - Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 13a Edició.
11/01/2025

2025 - Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 13a Edició.

Celebra amb nosaltres la 13a edició del Curs de TCMC, reconegut per l'European Federation of Radiographer Societies (EFRS)!

Submergeix-te en un programa integral que abasta des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques més avançades de la Tomografia Computaritzada.

En aquesta nova edició, reafirmem el nostre compromís de brindar-te una formació actualitzada i de qualitat al camp de la Tomografia Computaritzada. Durant aquests 13 anys, hem perfeccionat el nostre programa per oferir-te una experiència excepcional d'aprenentatge.

Us oferim la possibilitat d'aplicar els vostres coneixements en un entorn clínic d'alta complexitat. Realitza pràctiques a l'Hospital Universitario de Bellvitge, on podràs enfrontar-te a casos clínics desafiadors.

El nostre equip d'experts us guiarà a través de casos pràctics, proporcionant-vos les eines necessàries per destacar en la vostra carrera professional.

No perdis l'oportunitat d'unir-te a aquesta trajectòria educativa exitosa. Uneix-te a nosaltres a la 13a edició del Curs de TCMC i manteniu-vos a l'avantguarda de les últimes tendències en Tomografia Computaritzada.

 

2025 - Curs Ressonància Magnètica. (8a edició).
11/01/2025

2025 - Curs Ressonància Magnètica. (8a edició).

Aquest Curs de Ressonància Magnètica presenta un enfocament integral de la RM des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Disposarà d'un sistema de PAC i visualitzador DICOM on els alumnes podran accedir mitjançant enllaços específics facilitats pels professors, per fer la lectura dels casos clínics, on es plantejarà una dscusió de qualitat tècnica.

Aquests 2 programaris els podran utilitzar des de l'ordinador on es connectin a les classes.  

2025 - Curs d'ecografia clínica. (7 ena edició).
06/02/2025

2025 - Curs d'ecografia clínica. (7 ena edició).

Presentem la 7a edició del curs teòric i pràctic d’ecografia clínica per a professionals del Diagnòstic per la Imatge i altres especialitats. La necessitat formativa sorgeix de la demanda de professionals preparats en tècniques d’ecografia per a consolidar i potenciar una de les funcions pròpies dels TSIDiMN com és l'obtenció d’imatges mitjançant l’ecografia. També per adaptar-se a la creixent demanda de noves aplicacions i protocols especials per a equiparar les nostres competències als estàndard europeus imprescindibles per donar servei i reduir llistes d’espera innecessàries. Hem aplicat innovació, pràctiques reals i gamificació com a principals eines didàctiques.

2025 - Curs d'Imatge per al Diagnòstic de Mama. (4a edició).
01/01/0000

2025 - Curs d'Imatge per al Diagnòstic de Mama. (4a edició).

La incidència de la patologia mamària és elevada al nostre país; aproximadament el 30% dels càncers diagnosticats en dones s'originen a la mama. Això ha generat departaments de diagnòstic per la imatge exclusivament dedicats a la patologia mamària. L'avanç tecnològic en la detecció precoç és un dels factors del continu creixement de la incidència de càncer de mama, però, al detectar-se en una fase inicial hi haurà més opcions terapèutiques, menys agressives i un augment significatiu de la supervivència de les pacients.

 

Formació continuada SEGRA - Preu especial socis ACTEDI.
01/01/0000

Formació continuada SEGRA - Preu especial socis ACTEDI.

Gràcies al conveni de col·laboració entre ACTEDI i SEGRA, podem ampliar el ventall formatiu per a tots els associats d'ambdues entitats.

Els cursos organitzats per ACTEDI i Segra, els socis d'ambdues entitats tindran el preu especial de soci.

Per a més informació contactar a través del mail actedi@actedi.cat

Informació de la formació continuada de SEGRA