Formació Continuada Personalitzada (FCP)
01/01/0000

Formació Continuada Personalitzada (FCP)

Seguint amb el compromís de la formació continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, l'ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la formació continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

 

 

2024 - Curs Intel·ligència Artificial a Imatge Mèdica. (3a ed.)
07/09/2024

2024 - Curs Intel·ligència Artificial a Imatge Mèdica. (3a ed.)

L'objectiu principal de l'aquest curs d'Intel·ligència Artificial (IA) a Imatge Mèdica és brindar als professionals coneixements i habilitats necessàries per integrar la IA al camp de les imatges mèdiques.

Així mateix, busca que els nostres professionals desenvolupin un esperit crític en treballar amb aplicacions d'IA en les diferents especialitats del Diagnòstic per Imatge.

2024 - Curs Bàsic de Qualitat als serveis d'Imatge Mèdica. - 3er Curs: Seguretat.
22/10/2024

2024 - Curs Bàsic de Qualitat als serveis d'Imatge Mèdica. - 3er Curs: Seguretat.

Places limitades a 30 alumnes.

Descobreix el camí cap a l'excel·lència als serveis d'imatge mèdica amb el nostre Curs Bàsic de Qualitat als serveis d'Imatge Mèdica. Aquest curs consta de 5 mini cursos.

Gràcies a la increïble col·laboració entre ACTEDISEGRA i SEGECA, us presentem el primer de cinc mini cursos que us portaran a dominar els principis de qualitat i la seva aplicació pràctica en el món de la imatge mèdica.

L'objectiu és proporcionar una base sòlida en principis de qualitat i la seva aplicació pràctica en l'àmbit dels serveis d'imatge mèdica, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia i la seguretat d'aquests serveis.

2025 - Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 13a Edició. 25 Places.
11/01/2025

2025 - Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 13a Edició. 25 Places.

Celebra amb nosaltres la 13a edició del Curs de TCMC! Submergeix-te en un programa complet, des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques més actuals de la Tomografia Computaritzada.

Amb aquesta nova edició, reafirmem el nostre compromís de brindar-te una formació integral i actualitzada al fascinant camp de la Tomografia Computaritzada. Durant aquests 13 anys hem perfeccionat i enriquit el nostre programa per oferir-te la millor experiència d'aprenentatge.

A més, t'oferim la possibilitat de portar els teus coneixements a la pràctica en un entorn clínic d'alta complexitat. Amplia la teva experiència a través de pràctiques a un hospital de tercer nivell, com és l'Hospital Univeristari de Bellvitge, on podràs aplicar els fonaments tècnics apresos i enfrontar-te a casos clínics desafiadors.

Descobreix els fonaments tècnics més avançats i adquireix els coneixements necessaris per aplicar-los a l'àmbit clínic. El nostre equip d'experts us guiarà a través de casos pràctics i us proporcionarà les eines necessàries per destacar en la vostra carrera professional.

No perdis l'oportunitat de formar part d'aquesta trajectòria educativa exitosa. Uneix-te a nosaltres en aquesta 13a edició del Curs de TCMC i manteniu-vos a l'avantguarda de les últimes tendències en Tomografia Computaritzada.

 

2025 - Curs Ressonància Magnètica. (8a edició).
11/01/2025

2025 - Curs Ressonància Magnètica. (8a edició).

Aquest Curs de Ressonància Magnètica presenta un enfocament integral de la RM des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Disposarà d'un sistema de PAC i visualitzador DICOM on els alumnes podran accedir mitjançant enllaços específics facilitats pels professors, per fer la lectura dels casos clínics, on es plantejarà una dscusió de qualitat tècnica.

Aquests 2 programaris els podran utilitzar des de l'ordinador on es connectin a les classes.  

Formació continuada SEGRA - Preu especial socis ACTEDI.
01/01/0000

Formació continuada SEGRA - Preu especial socis ACTEDI.

Gràcies al conveni de col·laboració entre ACTEDI i SEGRA, podem ampliar el ventall formatiu per a tots els associats d'ambdues entitats.

Els cursos organitzats per ACTEDI i Segra, els socis d'ambdues entitats tindran el preu especial de soci.

Per a més informació contactar a través del mail actedi@actedi.cat

Informació de la formació continuada de SEGRA