Formació Continuada Personalitzada (FCP)
01/01/0000

Formació Continuada Personalitzada (FCP)

Seguint amb el compromís de la formació continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, l'ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la formació continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

 

 

2023 - Curs Intel·ligència Artificial a Imatge Mèdica. (2ona ed.)
11/09/2023

2023 - Curs Intel·ligència Artificial a Imatge Mèdica. (2ona ed.)

L'objectiu principal de l'aquest curs d'Intel·ligència Artificial (IA) a Imatge Mèdica és brindar als professionals coneixements i habilitats necessàries per integrar la IA al camp de les imatges mèdiques.

Així mateix, busca que els nostres professionals desenvolupin un esperit crític en treballar amb aplicacions d'IA en les diferents especialitats del Diagnòstic per Imatge.

2023 - Curs d'Imatge per al Diagnòstic de Mama. 3a edició. Places Exhaurides.
02/10/2023

2023 - Curs d'Imatge per al Diagnòstic de Mama. 3a edició. Places Exhaurides.

La incidència de la patologia mamària és elevada al nostre país; aproximadament el 30% dels càncers diagnosticats en dones s'originen a la mama. Això ha generat departaments de diagnòstic per la imatge exclusivament dedicats a la patologia mamària. L'avanç tecnològic en la detecció precoç és un dels factors del continu creixement de la incidència de càncer de mama, però, al detectar-se en una fase inicial hi haurà més opcions terapèutiques, menys agressives i un augment significatiu de la supervivència de les pacients.

 

2024 - Curs d'ecografia clínica. (6ena edició). Places limitades a 16 alumnes.
01/02/2024

2024 - Curs d'ecografia clínica. (6ena edició). Places limitades a 16 alumnes.

Presentem la 6ena edició del curs teòric i pràctic d’ecografia clínica per a professionals del Diagnòstic per la Imatge o altres especialitats. La necessitat formativa sorgeix de la demanda de professionals preparats en tècniques d’ecografia per a consolidar i potenciar una de les funcions pròpies dels TSIDMN com és la obtenció d’imatges mitjançant l’ecografia. També per adaptar-se a la creixent demanda de noves aplicacions i protocols especials per a equiparar les nostres competències als estàndard europeus imprescindibles per donar servei i reduir llistes d’espera innecessàries. Hem aplicat innovació, pràctiques reals i gamificació com a principals eines didàctiques.

2024 - Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 12 ena Edició. - 25 Places.
13/01/2024

2024 - Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. 12 ena Edició. - 25 Places.

Celebra amb nosaltres la 12a edició del Curs de TCMC! Submergeix-te en un programa complet, des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques més actuals de la Tomografia Computaritzada.

Amb aquesta nova edició, reafirmem el nostre compromís de brindar-te una formació integral i actualitzada al fascinant camp de la Tomografia Computaritzada. Durant aquests 12 anys hem perfeccionat i enriquit el nostre programa per oferir-te la millor experiència d'aprenentatge.

Descobreix els fonaments tècnics més avançats i adquireix els coneixements necessaris per aplicar-los a l'àmbit clínic. El nostre equip d'experts us guiarà a través de casos pràctics i us proporcionarà les eines necessàries per destacar en la vostra carrera professional.

No perdis l'oportunitat de formar part d'aquesta trajectòria educativa exitosa. Uneix-te a nosaltres en aquesta 12a edició del Curs de TCMC i manteniu-vos a l'avantguarda de les últimes tendències en Tomografia Computaritzada.

 

2024 - Curs Ressonància Magnètica. (7a edició).
13/01/2024

2024 - Curs Ressonància Magnètica. (7a edició).

Aquest Curs de Ressonància Magnètica presenta un enfocament integral de la RM des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

A les classes es faran servir simuladors de RM de la casa doRealty que permetrà als professors impartir les classes i als alumnes viure l'experiència plena des que el pacient arriba al servei fins que s'acomiada. Hauran de donar la benvinguda, realitzar l'anamnesi, decidir la col·locació ideal del pacient i l'antena a utilitzar, seleccionar el protocol que cal estudiar a partir d'una ordre clínica i planificar les diferents seqüències.

També es disposarà d'un sistema de PAC i visualitzador DICOM on els alumnes podran accedir mitjançant enllaços específics facilitats pels professors, per fer la lectura dels casos clínics.

Aquests 2 programaris els podran utilitzar des de l'ordinador on es connectin a les classes.

2023 - Taller Monogràfic d'ecografia avançada a Reno - vesico - prostàtica.
18/11/2023

2023 - Taller Monogràfic d'ecografia avançada a Reno - vesico - prostàtica.

Davant l'increment a la demanda d'ecografies i la necessitat de donar suport als radiòlegs, des de l'ACTEDI hem creat el primer Curs Monogràfic d'ecografia, pensat per aquells TSID que ja han fet el nostre curs d'Ecografia Clínica o bé, ja tenen experiència prèvia. 

Formació continuada SEGRA - Preu especial socis ACTEDI.
01/01/0000

Formació continuada SEGRA - Preu especial socis ACTEDI.

Gràcies al conveni de col·laboració entre ACTEDI i SEGRA, podem ampliar el ventall formatiu per a tots els associats d'ambdues entitats.

Els cursos organitzats per ACTEDI i Segra, els socis d'ambdues entitats tindran el preu especial de soci.

Per a més informació contactar a través del mail actedi@actedi.cat

Informació de la formació continuada de SEGRA