Paga els teus cursos en 3 terminis amb PayPal.

Paga els teus cursos en 3 terminis amb PayPal.

Novetat en Formes de Pagament! Ara Pots Pagar amb PayPal a 3 Terminis

Estimats col·legues,

Ens complau anunciar una emocionant millora en les nostres opcions de pagament que segurament farà que les vostres compres siguin més accessibles i convenients. A partir d'ara, oferim l'opció de pagament en tres terminis a través de PayPal.

Entenem que la flexibilitat financera és essencial per als nostres socis i seguidors, i estem compromesos a oferir-te la millor experiència de compra possible. Amb la nova opció de pagament en tres terminis, pots dividir les compres en pagaments iguals, cosa que facilita la gestió de les despeses i et permet gaudir dels teus productes o serveis preferits sense haver de fer un sol desemborsament.

Com funciona?

1. Selecciona el curs: Tria el teu curs al nostre lloc web i afegeix-lo al teu carret de compres.

2. Procés de Pagament: Quan arribis al procés de pagament, selecciona "Pagament a Tres Terminis amb PayPal" com el teu mètode de pagament.

3. Divideix els teus pagaments: Quan iniciïs sessió al teu compte de PayPal, escull l'opció de "Pagar en Tres Terminis" i completa la transacció. La teva primera quota es carregarà en el moment de la compra, i les dues quotes següents es facturaran automàticament en intervals regulars.

4. Gaudeix del Curs: Un cop completat el procés de pagament, la teva comanda es processarà immediatament! Pots gaudir mentre continues pagant en quotes còmodes.

Aquesta opció de pagament en tres terminis a través de PayPal està dissenyada per oferir més flexibilitat i comoditat en fer les compres. No hi ha costos addicionals ni tarifes d'interès, i és una excel·lent manera d'obtenir el que necessites sense agobiar el teu pressupost.

Estem emocionats d'oferir aquesta nova funció i esperem que la gaudeixis. Com sempre, estem compromesos a oferir-te la millor experiència possible i a adaptar-nos a les teves necessitats.

Aprofita aquesta nova opció de pagament! Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Gràcies per ser part de la nostra comunitat i per confiar en nosaltres.

Atentament,

ACTEDI

Noticias Relacionadas

Nous i històrics talents pera guiar una entitat líder.
Nous i històrics talents pera guiar una entitat líder.
Dues décades donant servei als professionals de la imatge mèdica
Conveni de col·laboració entre Radiòlegs de Catalunya - L'Acadèmia i l'ACTEDI
Conveni de col·laboració entre Radiòlegs de Catalunya - L'Acadèmia i l'ACTEDI
Report del curs de FCP sobre Actualització en Tomografia Computaritzada.
Report del curs de FCP sobre Actualització en Tomografia Computaritzada.