Formació Externa

Presentem tots els cursos i esdeveniments, externs a ACTEDI, relacionats amb el món de la imatge per al diagnòstic.
Tots els esdeveniments inclosos en aquesta categoria tenen un conveni de col·laboració amb les entitats organitzadores que ofereixen un preu especial al soci d'ACTEDI i/o un aval de reconeixement d'interès professional.

Homologació de titols.

L'homologació d'un títol estranger a un d'espanyol, per tal d'accedir a una professió regulada, implica la possibilitat d'exercir aquesta professió en condicions equiparables als professionals que compten amb títols espanyols habilitants per a aquesta pràctica.

Jornada de tècnica en Radiologia Pediàtrica. SERP. Preu especial soci ACTEDI.

El 2025 tornarem a reunir-nos per celebrar el XIX Curs Nacional de Radiologia Pediàtrica. Serà a la ciutat de Reus, província de Tarragona, a l'Auditori Antoni Gaudí els dies 20 i 21 de febrer del 2025.

Aquest any, a més, en un esforç conjunt amb les societats que representen els/les nostres col·legues de treball més estrets, els/les Tècnics en Radiodiagnòstic, celebrarem una jornada Pre-Curs dedicada a la tècnica i ràdio protecció en radiologia pediàtrica el dia 19 de febrer.

Administració de Mitjans de Contrast

Els Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear estan plenament capacitats per administrar mitjans de contrast sota prescripció mèdica, gràcies a la seva formació especialitzada ia la seva experiència a la pràctica clínica. Aquesta tasca, lluny de ser exclusiva d'altres professionals sanitaris, forma part de les competències que els TSID poden fer dins d'un equip multidisciplinari.
El suport normatiu i la realitat clínica confirmen que l'administració de mitjans de contrast és una activitat que els TSID poden exercir amb total seguretat i eficàcia, contribuint de manera fonamental al diagnòstic per imatge.

Proposta de Llibre Blanc - Títol de Grau en Imatge Mèdica i Radioteràpia.

El “Llibre Blanc” per a la creació d'un Grau Universitari en Imatge Mèdica i Radioteràpia a Espanya. Inclou anàlisis sobre la situació actual dels estudis en aquest àmbit, comparacions amb altres països europeus, justificacions normatives, necessitats formatives i professionals i objectius per adaptar aquesta titulació al marc europeu d'educació superior (nivell 6 EQF). A més, aborda aspectes tècnics, legals i socials relacionats amb la implementació del grau, destacant la importància de millorar la formació dels tècnics actuals i garantir-ne la integració en el mercat laboral europeu.